Zwangerschapsmassage

Niets zo fijn als een massage tijdens je zwangerschap! Er gebeurd zoveel in je lichaam en met je zelf, dat een ontspanning via massage fijn kan zijn zowel voor jezelf als de kleine.

Een massage kan lichaamlijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijke en emotionele spanningen die je ervaart verminderen. Een massage stimuleert de bloeddoorstroming en maakt de spieren soepeler. De ademhaling wordt dieper en het hoofd komt helemaal tot rust. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden. Er wordt gewerkt met een echte zwangerschapstafel, met uitsparingen voor buik en/of borsten. Zo kan je weer eens heerlijk op je buik liggen. Je zwangere buik wordt ondersteund met een speciale band.

Sinds mei’21 mag ik dan eindelijk de massages aanbieden en geven. Heb hiervoor een speciale cursus zwangerschapsmassage gevolgd bij de Mood-massage opleidingen. 

De massage wordt gegeven in overleg met jezelf, wat vindt jij het prettigst en waar heb jij behoefte aan.

Ik masseer na het eerste trimester, dus vanaf 16 wkn. Heb je bepaalde klachten? Overleg dan met je verloskundige of arts of een massage geschikt voor je is?

De praktijkruimte is aan huis in Hoogwoud, gemeente Opmeer.